marți, 12 august 2014

Caut metode de enervat vecini

Gasitorului, recompensa.
Bai, frate, dau vecinii de langa noi cu bormasina. Nu stiu ce fac, schimba usa, darama apartamentul, habar n-am, dar dau de dimineata, incontinuu!! Si cum peretii sunt subtiri si neantifonati, se aude de parca ar da cu bormasina la mine in bucatarie! Ce sa mai spun ca bebe trebuie sa doarma? Ce sa mai spun ca nervii mei sunt intinsi la maxim si ma doare capul de imi vine sa-mi infing cuie in el?? E atat de tare zgomotul ca pur si simplu mi-a venit rau!
Asa ca amu stau si coc o idee de a le plati cu aceeasi moneda, cand le e lumea mai draga. Din pacate nu am niciun perete de daramat si nici nu vreau, ca n-as putea sa-i fac rau copilului cu mana mea. Vreau o metoda pasnica pentru bebe, dar enervanta pentru vecini! Ceva ce sa nu implice prea multi decibeli. Ceva idei? Ceva idei diabolice? Si asta repede, pana nu mi se termina nervii si ies la ei sa le iau bormasina si sa le-o infing unde-i vesnic umbra!

Update1:
Cred ca divinitatea ma iubeste pe mine si-l uraste pe dorelul care mestereste cu bormasina. Tocmai s-a auzit o bufnitura iar dorelul in cauza urla: "Tu-ti dumnezeii si cristosii %^&#$%%^!!!!!"
Cineva acolo sus ma iubeste!