sâmbătă, 27 noiembrie 2010

E sambata, deci e concert

 Azi e o zi importanta pentru rockerii vasluieni, si anume mare concert mare. Nu stiu daca stiti de celebrul turneu G3, organizat de Joe Satriani, insa ce se intampla in Vaslui e oarecum asemanator. Nu vine Satriani, nici Steve Vai, nici nu se cheama G3. Dar ideea e asemanatoare iar showul e intitulat, sugestiv, V3 (atentie, nu V33, betivanilor!). Cei 3 de la V sunt asa: Bogdan Binga (Qeta), Trigger si John, care "ambii trei" vin de pe la trupe cunoscute sau mai putin cunoscute pe plan local sau national, cum ar fi Butterflies In My Stomach, pe care ii vedeti din cand in cand la Garantat 100% pe TVR.  Trupa lui John adica.
Asa, si sa revin la oile mele. Pe scena vor urca si alti colaboratori: tobari, basisti, vocalisti etc. Si se vor canta piese celebre ale unor interpreti ca Satriani, Stevie Ray Vaughan, David Gilmour, Dire Straits, Jimi Hendrix si multe altele, iar surprizele vor curge garla. Ca si berea, de altfel.


 Eu voi fi fotograful de serviciu, asa ca va urma o cronica maine, dupa ce-mi revin de dupa noapte grea. Insa se anunta a fi un super-mega-concert, si nu pentru ca cei prezenti pe scena ar fi prietenii mei, ci pentru ca baietii astia chiar au talent. Mai mult ca sigur toti s-au nascut cu instrumentu-n mana! :))

Niciun comentariu: