luni, 13 decembrie 2010

Ce se mai vinde pe E-bay

Cred ca voi face o sectiune special dedicata pentru ca ce gasesti pe E-bay poate intrece cu mult imaginariul doctorului "Pangasius".
Stiti ce mare licitatie E-bay se sfarseste azi? Va spun eu daca nu stiti: se sfarseste licitatia pentru inima vampirului Auguste Delagrance ucis in 1912. Nu va vine sa credeti??? Vedeti poza. Se vede si gaura din inima, si tepusa de lemn cu care a fost strapunsa. Auguste Delagrance asta cica ar fi suferit de vampirism si ar fi ucis vreo 40 de oameni prin America, ucis fiind apoi de catre niste preoti romano-catolici care l-au hartuit si fugarit bine in prealabil. :))
Tot nu va vine sa credeti? Poate pretul acestei inimi mumificate va vor convinge. Licitatia ajunsese la cota de 256,72 $. Scump? Eu cred ca e chilipir, mocaciune! Pai cine mai are o inima de porc..pardon, vampir, acasa?

Acum serios vorbind, aia e inima de porc toata ziua. Nu stiu cine ar fi pus botul la asa ceva, e clar ca lumina zilei ca e facatura, insa ce nu face omul pentru un ban? Era o vorba: nu-i prost cel care cere, e prost cel care da!

Un comentariu:

A.Razvan spunea...

Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com