joi, 6 ianuarie 2011

Cainele de paza suprem

Cica l-ar fi inventat rusii.

Cand va ganditi la caine de paza automat va vin in minte un sire de colti ranjiti, doi ochi luciosi si sfidatori si parul de pe greaban teapan ridicat in sus. Plus o rafala de maraieturi si latraturi de sigur iti face parul maciuca. Un singur om l-ar putea infrunta fara teama, si acela e Cezar Milan, the dog whisperer (il stiti de pe National Geographic). Are nenea ala un talent la imblanzit bestii canine de nu-i adevarat, Insa, cu siguranta nu s-ar putea apropia de adevaratul caine de paza, cel inventat de rusi. E cainele suprem, de care insisi dresorii lui se tem. Si nu pentru ca ar avea calitatile cainelui descris la inceputul postului, dar va mai tin un pic in suspans.

Se stie ca rusii sunt un popor mai neinfricat asa de fel, pentru ca ei dorm cu curajul in minibarul din sufragerie, sau sub perna, sau sub pat, sau in mana..dupa caz. Caci da, curajul lor se numeste vodka. Dar nici macar asta nu-i scapa de neinfricatul caine de paza. Doamne fereste sa fii hot si sa iti dea prin cap sa jefuiesti casa in care acest caine e paznic. De ce?

Pentru ca rusii au inventat cainele de paza care violeaza raufacatorii!! DA! Daca esti hot si vrei sa intri neinvitat intr-o curte din Rusia risti sa te prinda cutzulache si sa-ti dea o ... invatatura de minte peste care doar cu psihologul mai poti trece!

N.B. Acum nu stiu ce sa zic in cazul in care esti o doamna infractoare, amatoare de senzatii tari. :))

2 comentarii:

Devils spunea...

Stai ca n-am inteles, cum adica violeaza infractorii?Ii dezbraca?WTF!!

Lilith spunea...

Probabil doar ii "inteapa"! :)) Nu cred ca pot ei sa decheie nasturi si curele, dar oricum, placut nu poate sa fie :))